Werken bij Florente

Diemen: De Kersenboom groeit en is op zoek naar

 

 • Groep 1-2 leerkracht of onderwijsassistent met ervaring (4 dagen):
  Eén van onze groep 1-2 collega's is in verwachting van een tweeling en gaat daardoor eerder met zwangerschapsverlof. Voor haar groep zoeken we een leerkracht of eventueel een onderwijsassistent met ervaring vanaf 25 maart voor 2 dagen en vanaf 3 mei voor 4 dagen. Eventueel is 4 dagen vanaf 25 maart ook mogelijk.

 

 • Groep 3 (fulltime) leerkracht of 2 parttimers (vanaf 25 maart 2019):
  Voor groep 3 zoeken wij vervanging in verband met zwangerschapsverlof van de huidige leerkracht. Deze collega werkt 5 dagen dus wij zijn op zoek naar een fulltime leerkracht of een duo ter vervanging.

 

 • Groep 1-2 leerkracht of onderwijsassistent voor ondersteuning
  Brede school de Kersenboom groeit! Zo hard dat alle kleutergroepen groter groeien. Per 1 april zoeken we daarom een leerkracht of onderwijsassistent die de huidige groepen kan ondersteunen.

 

De Kersenboom is een groeischool aan de rand van de nieuwe woonwijk midden tussen de sportvelden. Dit schooljaar hebben wij intrek genomen in een splinternieuw modern schoolgebouw. Het team van brede school de Kersenboom is jong, leergierig en enthousiast. Door de groei van de kleuterbouw en zwangerschapsvervanging zijn deze vacatures ontstaan. 

 

Voor informatie en sollicitatiebrieven graag contact opnemen met Caroline Naumovski (directeur), ​ c.naumovski@bsdekersenboom.nl​, telefoon nummer ​​020 753 1123.

In de bijgaande PDF vindt u meer informatie.

 

Weesp: Van der Muelen-Vastwijkschool is op zoek naar twee leerkrachten

 

 • Door het vertrek van één van onze intern-begeleiders stroomt de leerkracht van groep 6a naar
  deze functie door. Hierdoor ontstaat met ingang van 1 januari 2019 voor deze groep een vacature. Het gaat om een volledige werkweek (een duobaan is ook mogelijk).
 • Met ingang van 4 februari 2019 tot einde schooljaar 2018-2019 zijn wij tevens op zoek naar een
  leerkracht voor een kleutergroep voor 4 dagen per week. Deze functie is ter vervanging van een
  zwangerschapsverlof.

In de bijgaande PDF vindt u meer informatie.

Voor meer informatie over onze school, verwijzen wij je naar onze website: www.vdmv.nl en deze website van onze stichting.

 

Voor informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Arrie Westerink (directeur) op telefoonnummer 0294-412919.


Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief inclusief cv (voorkeur per mail) vóór 22 november 2018.
Van der Muelen-Vastwijkschool
De heer A. Westerink
Singel 4
1381 AT WEESP
e-mail: a.westerink@vdmv.nl 

 

Diemen: brede school Noorderbreedte is op zoek naar adjunct directeur 

 

 

Meer informatie over deze vacature:

 

Parels gezocht voor onze vervangingspool: ambitieuze leerkrachten (0,6 – 1 fte)

Florente basisscholen heeft een vervangingspool opgezet waarbij leerkrachten worden aangesteld voor de duur van een schooljaar. In de invalpool word je aangesteld voor ten minste drie dagen per week (werktijdfactor 0,6). Bij voldoende vraag kunnen deze uren worden uitgebreid. Je werkzaamheden bestaan uit het vervangen van afwezige leerkrachten op één van onze elf parels.

 

Als poolleerkracht maak je onderdeel uit van het Florente personeelsbestand. Er is ruimte voor verdere individuele professionalisering en ook zal je worden betrokken bij collectieve scholing. Via de vervangingspool kan je weer in aanmerking komen voor reguliere vacatures aan de scholen.

 

Kijkje in de keuken: invalleerkrachten

Wil jij graag op tijdelijke basis invallen en voor een overzichtelijke, korte periode ingevlogen worden? Wij zijn ook op zoek naar invalleerkrachten die op deze manier de cultuur van de school willen proeven en zelfstandig aan de slag gaan. Dit kan voor de duur van een zwangerschapsverlof zijn, maar ook voor kortere periodes. 

 

Informatie en sollicitatie:
Voor nadere informatie over de vacature of over de scholen kun je contact opnemen met de heer J. (Jan) Boomsma, bestuurder van stichting Florente basisscholen (020 753 11 44) 

 

 

 • Strategisch beleidsplan 2016-2021
  Florente wil toewerken naar een organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. In dit plan presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven.
  Lees verder ›
 • Lezing boeiend onderwijs
  Waarom streeft Florente naar duurzaam leren door boeiend onderwijs?

  Onderwijsontwikkelaar Jan Jutten legt in deze exclusieve Florente lezing uit wat hij verstaat onder boeiend onderwijs in lerende scholen. Lees verder ›

 • Documentaire Samen Beter Leren

  Leerkrachten op Florente basisscholen zijn vier jaar geleden gestart met een professionaliseringstraject over duurzaam leren door boeiend onderwijs. In deze korte documentaire een impressie van de resultaten in de klas.  Lees verder ›