Werken bij Florente

Duivendrecht: OBS De Grote Beer is op zoek naar een leerkracht die ertoe doet

05 juni 2019 - Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 6 voor een aanstelling van minimaal 3 en maximaal 5 dagen .

 

De Grote Beer is een moderne school in Duivendrecht. Het is een school waar ieder kind het beste uit zichzelf kan halen en ieder talent benut wordt. Voor ons is elk kind een ster die mag stralen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling. De school is een fijne dorpsschool in een mooi en licht gebouw. Veel groen om de school heen en vanaf 2019/2020 een echte natuurspeeltuin naast de school. 

Onze visie is "samen (leerlingen, ouders, leerkracht) maken wij de school".
Lees meer ›

Weesp: Vacature (structureel 1.0 fte) Brede school Kors Breijer

04 juni 2019 - Brede school Kors Breijer in Weesp zoekt m.i.v. 22-8-2019 een enthousiaste leerkracht voor een baan van 1.0 fte in de midden/bovenbouw.

 

De Brede school Kors Breijer is een kleurrijke christelijke basisschool die openstaat voor kinderen uit verschillende millieus en culturen. De school biedt een omgeving waarin kinderen elkaar ontmoeten en zich veilig en geborgen voelen en waarin zij op een verantwoorde manier kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen.

 

 
Lees meer ›

Diemen: OBS Het Atelier zoekt een gedreven Bovenbouw-leerkracht

03 juni 2019 - Wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor een leuke bovenbouwgroep.

 

Onze school is in beweging en we nodigen met name ook leerkrachten uit die het een uitdaging vinden om mee te werken aan verandering.

 

We gaan binnen een paar jaar verhuizen naar een nieuwbouw in een 'hippe' wijk en onze visie op onderwijs past daar bij.
Lees meer ›

Muiderberg: Groepsleerkracht midden- of bovenbouw (1.0 FTE)

27 mei 2019 - Het team van de Oranje Nassauschool zoekt een nieuwe collega!

 

De Oranje Nassauschool is een oecumenische basisschool in Muiderberg, heeft 8 groepen en op dit moment 200 leerlingen. Voor het komend schooljaar zijn wij op zoek naar een fulltime collega voor de midden- of bovenbouw voor meerdere groepen of voor één groep in overleg.
Lees meer ›

Weesp: Enthousiaste leerkracht groep 1/2, wtf 0.4000

26 mei 2019 - Brede school Kors Breijer zoekt m.i.v. 22 augustus 2019 een enthousiaste leerkracht voor een baan voor 0,4 fte in groep 1/2.

 

De Brede school Kors Breijer is een kleurrijke christelijke basisschool die openstaat voor kinderen uit verschillende milieus en culturen. De school biedt een omgeving waarin kinderen elkaar ontmoeten en zich veilig en geborgen voelen en waarin zij op een verantwoorde manier kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen.

 
Lees meer ›

Weesp: Enthousiaste bevlogen teamplayer.....

13 mei 2019 - De Van der Muelen-Vastwijkschool is op zoek naar jou!

 

Op de Van der Muelen-Vastwijkschool volgen ongeveer 450 leerlingen onderwijs in 16 groepen. Wij werken met een bevlogen en enthousiast team van ongeveer 35 collega's die hard werken aan een voortdurende kwaliteitsverbetering van het onderwijs en de school. De school is sterk in ontwikkeling.
Lees meer ›

Diemen: OBS De Octopus groeit en zoekt een leerkracht voor groep 3

18 april 2019 - De Octopus is een gemengde school midden in de wijk. We zijn een school met een stevige basis: een ruim-voldoende inspectierapport en een hoge oudertevredenheid. Onze missie is "Een school, die ieder kind omarmt". De school trekt steeds meer nieuwe leerlingen aan en groeit gestaag. Hierdoor is het team per 1 augustus 2019 op zoek naar versterking.
Lees meer ›

Parels gezocht voor onze vervangingspool: ambitieuze leerkrachten (0,6-1fte)

14 februari 2019 - Florente basisscholen heeft een vervangingspool waarbij leerkrachten worden aangesteld voor de duur van een schooljaar. In de invalpool word je aangesteld voor ten minste drie dagen per week (werktijdfactor 0,6). Bij voldoende vraag kunnen deze uren worden uitgebreid. Jouw werkzaamheden bestaan uit het vervangen van afwezige leerkrachten op een van onze elf parels.

 
Lees meer ›

 • Strategisch beleidsplan 2016-2021
  Florente wil toewerken naar een organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. In dit plan presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven.
  Lees verder ›
 • Lezing boeiend onderwijs
  Waarom streeft Florente naar duurzaam leren door boeiend onderwijs?

  Onderwijsontwikkelaar Jan Jutten legt in deze exclusieve Florente lezing uit wat hij verstaat onder boeiend onderwijs in lerende scholen.

  Lees verder ›
 • Documentaire Samen Beter Leren

  Leerkrachten op Florente basisscholen zijn vier jaar geleden gestart met een professionaliseringstraject over duurzaam leren door boeiend onderwijs. In deze korte documentaire een impressie van de resultaten in de klas. 

  Lees verder ›