Beleidsplan

'Leren voor het leven' is het motto van Stichting Florente Basisscholen. Leerlingen op Florente basisscholen leren op school voor het leven, niet voor de toets.

 

In het strategisch beleidsplan 2016-2021 presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop bestuur en schoolleiders hier strategisch invulling aan gaan geven.

 

Het doel is om toe te werken naar een lerende organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. De doelstelllingen op het terrein van onderwijs en kwaliteit zijn in dit strategisch beleidsplan uitgewerkt. 

 

 

 • Strategisch beleidsplan 2016-2021
  Florente wil toewerken naar een organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. In dit plan presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven.
  Lees verder ›
 • Leerkrachten gezocht

   

  Florente is een jonge groeiende stichting van 12 basisscholen gevestigd in mooie en moderne schoolgebouwen. Maak kennis met de diversiteit van onze scholen en kom erachter wat bij je past. Wij willen graag in je investeren om zo gezamenlijk ons onderwijs op een nog hoger plan te tillen. Sta jij open om eens kennis te maken met Florente basisscholen? 

 • Documentaire Samen Beter Leren
  Leerkrachten op Florente basisscholen zijn vier jaar geleden gestart met een professionaliseringstraject over duurzaam leren door boeiend onderwijs. In deze korte documentaire een impressie van de resultaten in de klas.